Αναγνώστες

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Zeitgeist



Όταν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ιδρύθηκε δημιουργήθηκε ένα υπερκράτος ελεγχόμενο από διεθνείς τραπεζίτες. οι οποίοι ενεργούν μαζί για να σκλαβώσουν το κόσμο.
Στον κόσμο ειπώθηκε ότι το σύστημα θα ήταν ένας οικονομικός σταθεροποιητής, ο πληθωρισμός και οι οικονομικές κρίσεις θα ανήκαν στο παρελθόν. Λοιπόν, όπως μας έχει δείξει η ιστορία, τίποτα δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια.


Το γεγονός είναι, ότι τώρα οι διεθνείς τραπεζίτες είχαν μια οργανωμένη μηχανή για να εξελίξουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Το χρήμα είναι άχρηστο χαρτί. Το μόνο πράγμα που δίνει αξία στα χρήματά μας είναι το πόσο απο αυτό είναι σε κυκλοφορία. Άρα η δύναμη του να ελέγχεις το απόθεμα σε χρήμα είναι η δύναμη να ελεγχεις την αξία του. Που είναι επίσης η δύναμη να κάνεις ολόκληρες οικονομίες και κοινωνίες να γονατίζουν.

"Δώσε μου τον έλεγχο των αποθεμάτων χρήματος ενός έθνους, και δεν με νοιάζει ποιός κάνει τους νόμους"
Μάγερ Άμσκελ Ρόθτσάϊλντ
Ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας Ρόθτσάϊλντ

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε καλά, ότι το ομοσπονδιακό αποθεματικό είναι ιδιωτική εταιρία. Δημιουργεί τις δικές της πολιτικές και ουσιαστικά δεν υπόκειται σε καμία ρύθμιση από την κυβέρνηση. Είναι ιδιωτική τράπεζα που δανείζει όλο το νόμισμα με τόκο στη κάθε κυβέρνηση.

Η κεντρική τράπεζα είναι το ίδρυμα που παράγει το νόμισμα ενός έθνους. Βασιζόμενοι στο ιστορικό προηγούμενο, δυο συγκεκριμένες εξουσίες απαρτίζουν τη πρακτική της Κεντρικής τράπεζας : Ο έλεγχος των επιτοκίων και ο έλεγχος των αποθεματικών σε χρήμα, ή αλλιώς πληθωρισμός. Η κεντρική τράπεζα δεν προμηθεύει απλά την οικονομία της εκάστοτε κυβέρνησης με χρήμα, το δανείζει σε αυτή με τόκο.

Μετά με την αυξομείωση της παροχής σε χρήμα η κεντρική τράπεζα ρυθμίζει την αξία των νομισμάτων που έχουν εκδοθεί Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ολόκληρη η δομή αυτού του συστήματος μακροπρόσθεσμα μπορεί να δημιουργήσει ένα πράγμα : το χρέος.

Δεν χρειάζεται πολύ εξυπνάδα για να καταλάβεις την απάτη. Κάθε νόμισμα που παράγεται (είτε αυτό είναι ευρώ, είτε δολλάριο) από την κεντρική τράπεζα, δανείζεται με επιτόκιο.Αυτό σημαίνει ότι κάθε παραγόμενο ευρώ(π.χ.) είναι στην πραγματικότητα ένα ευρώ συν ένα συγκεκριμένο ποσοστό χρέους βασισμένο στο ευρώ. Και μιας και η κεντρική τράπεζα έχει το μονοπώλιο της παραγωγής χρήματος για όλές τις χώρες ανάλογα με την ήπειρο που ανήκουν, και δανείζουν το κάθε νόμισμα με χρέος προσκολλημένο σε αυτό, από που βγαίνουν τα χρήματα για το χρέος αυτό ;
Μα φυσικά μπορούν να βγούν ξανά από την κεντρική τράπεζα!

Που σημαίνει ότι η κεντρική τράπεζα πρέπει συνεχώς να αυξάνει την προμήθειά της σε χρήμα για να καλύψει προσωρινά το υπερβολικό χρέος που δημιούργησε το οποίο με τη σειρά του, μιας και το νέο χρήμα επίσης δανείζεται με τόκο, δημιουργεί ακόμα περισσότερο χρέος.

Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του συστήματος είναι η σκλαβιά επειδή είναι αδύνατο για την κυβέρνηση και για τον κόσμο, να βγούνε ποτέ από το αυτοπαραγόμενο χρέος.

Το οποιοδήποτε έθνος ελέγχεται από το πιστωτικό του σύστημα. Το πιστωτικό σύστημα συγκεντρώνεται σε ιδιώτες.

Οπότε η ανάπτυξη του κάθε έθνους, άρα και όλες οι δραστηριότητες μας, είναι στα χέρια λίγων ανθρώπων οι οποίοι με τους δικούς τους κανόνες και περιορισμούς, αποθαρρύνουν και ελέγχουν και καταστρέφουν την γνήσια οικονομική ελευθερία.

Όλες οι κυβερνήσεις πλέον έχουνε γίνει κακοδιοικούμενες, απόλυτα ελεγχόμενες και εξουσιασμένες. Όχι πια κυβερνήσεις της ελεύθερης γνώμης, Όχι πια κυβερνήσεις της γνώμης και της ψήφου της πλειοψηφίας. Αλλά κυβερνήσεις της άποψης και του εξαναγκασμού μικρών ομάδων κυρίαρχων ανθρώπων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Blog Widget by LinkWithin